Beoordelingen van Warung Anisah Bussum

Recente recensies

4.0
Van dijk
19 september 2021

Heb nooit een bestelling gehad dit bedrijf bestaat niet eens telefonisch ook niet berijkbaar gelukkig had ik niet met iDeal betaald anders was ik waarschijnlijk mijn geld ook nog kwijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ward
27 april 2021

Helaas geeft de website aan dat je kan afhalen in Bussum, maar DAT KAN NIET! Ik bestelde online, betaalde en kreeg een bevestigende e-mail. Ik was er op de afgesproken tijd of af te halen, maar vond de winkel dicht, leeg en onbemand. Ook het telefoonnummer was buiten bedrijf. Schandalig! Nu nog wachten op mijn geld terug!

Meike
5 april 2021

Besteld maar op Ma gesloten bleek pas naderhand, stond niks over op de website. Gelukkig gekozen voor contant betalen. Bij iDEAL betalen was je dus gewoon je geld kwijt geweest. Bij het ophaal moment voor een dichte deur komen te staan,met op de deur, Ma gesloten. Het zag er armoedig en vies uit. Geluk bij ongeluk voor ons dus die dichte deur. Snel wat anders geregeld, beter!

christian
4 juli 2020

Via website besteld, niet te zien of het druk is of niet. Arriveer 5 min voor bestelde tijd. Er stonden 3p voor afhaal in de zaak, personeel is heel druk en gestresst. Orde is ver te zoeken maar ze doen hun best. De man voor mij had voor 1845 besteld maar er is 1915u opgeschreven, dus dit geeft extra druk. Mijn bestelling stond klaar maar wordt toch opnieuw gemaakt, zo lijkt het. Eten is heerlijk en voldoende. Anders waren het 2 sterren geweest

André
31 mei 2020

Fantastisch gegeten, bestelling was op tijd klaar en ruim voldoende. Jammer dat de gratis loempia's er niet bij waren gedaan maar het heerlijke eten deed dit snel vergeten.

J berkhof
23 mei 2020

Heerlijk eten van goede kwaliteit. Jammer dat de bestelking niet compleet was. Gehaktballetjes en ook de beloofde gratis mini loempia’s ontbraken. Wonen helaas te ver weg om terug te gaan. Volgende keer toch gewoon ter plekke bestellen.

cees
22 mei 2020

kwalitatief goed en smaakvol. ik vond persoonlijk de porties vleesgerechten wat klein in vergelijk andere leveranciers . ook mistte ik de beloofde mini loempia,s

Suzanne deiters
27 maart 2020

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald gisteren (vrijdag 26/3. Maar u was dicht, wilt u mij deze terugbetalen aub. Hartelijke groet, Suzanne deiters

Kulsen
26 maart 2020

Eten besteld en betaald. Blijkt zaak gesoten Geen eten dus. Ik vind het een schandalige vertoning. Er had op de site een vermelding moeten staan,dat het bedrijf dicht is.Ook is er geen beantwoorder op de telefoon.welke uitleg geeft.

Stephan
16 maart 2020

2e keer eten gehaald bij warung Anisah. De mevrouw die ons hielp is super vriendelijk en denkt goed mee! Het eten is verrukkelijk! Dit wordt onze vaste spot :)

S Seegers
20 februari 2020

Alles stond al klaar en het was heerlijk!

Marjolein Kanters
17 februari 2020

Heerlijk eten. Jammer dat de beloofde gratis loempia' s er niet bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
2 februari 2020

Lekker eten. Wel prijzig.

Breton
2 februari 2020
Marianne
4 november 2019

Wij waren aan het oppassen bij mijn zoon en we bestelden voor het eerst bij Warung anisah en waren aangenaam verrast...wat hebben we heerlijk gegeten!! Mijn moeder was indonesisch en kon heerlijk koken. Maar dit was zeker net zo lekker . Ik zei daarna tegen mijn zoon....wanneer mogen we weer oppassen 😉 Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruisendaal
27 oktober 2019

Kwaliteit was prima, alleen heel weinig bami, nasi en rijst. De rest was voldoende.

Yvonne
8 september 2019
R.van Moorselaar
29 augustus 2019

Ik vond de soto ajam wat tegenvallen,erg veel vocht.verder stond op de rekening 4 mini loempiaas gratis. Ik kreeg ze niet want dat gebeurde pas bij een bestelling van 12,50 euro.Dit bedrag kon ik niet op de site vinden.geheel teleurstellend

Rudolf mobiel
29 augustus 2019

alhoewel de bestelling geaccepteerd was is er helaas niets mee gedaan 29 augustus zal ik zeker adequaat geholpen worden

Josie Mattinson
19 augustus 2019

Zeer slecht, er was niets klaar op de aangegeven besteltijd. Bar weinig voor het bedrag van 36,85 euro. De gratis kleine loempiaatjes zaten er niet bij. Het gaat mij absoluut niet om de hoeveelheid, het is het ( geheel ) en dan mag je voor zo'n bedrag toch wel iets verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 augustus 2019

Op zich goed, alleen jameer dat op de site staat dat zij thuiz bezorgen maar dit uiteindelijk niet dien. Lain kali lebih pedis, lebih enak!!

Melisse
9 juni 2019

Mijn man heeft lange tijd in Indonesië gewoond en is erg te spreken over de kwaliteit van deze zaak. Probeer ook de gemarineerde aubergine een keer!

stalp
7 januari 2019

prima goed verzorgd alleen de gebakken banaan in een bakje dien ipv een zakje gaat kleven en aan het papier vastzitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
6 januari 2019

Weer even heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris Pattiruhu
27 december 2018

Thuisgekomen van een weekje vakantie ...........de overheerlijke maaltijd van Warung Anisah heeft ons mede nog een fijne 2e kerstavond gegeven. Thanks ! we komen zeker in het nieuwe jaar weer langs

Evelien
25 november 2018

Het was heerlijk! Kom hier zeker een keer terug. Dank voor het heerlijke diner, we hebben er van genoten. ?

kwaman
18 november 2018
Grace
18 oktober 2018

Prima smaak, niet te scherp. Afgehaald: 2x rames, voor 2 personen is 1 kleine en 1 grote voldoende. Lumpias gratis erbij, en stond keurig, warm, gereed. Vriendelijk personeel.

Ewout
13 oktober 2018

Heerlijk eten snel klaar en een boel keuze. De Bali rundvlees is erg goed lekkere rijst erbij en groenten is prima. Aanrader

Gerben
6 september 2018

Heerlijk authentiek eten ; lekker makan. Prachtige kraakheldere zaak , mooie koelvitrines met aantrekkelijke gerechten. Daarnaast plezierige service, aanrader ! Neem wel contant geld mee als je in de zaak afrekend. Een aanrader !

Eline
28 juli 2018

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Jan Schippers
17 juni 2018

Bijzonder smakelijk eten! En ook snel geleverd. Enige punt van kritiek is een wat afgekoelde kip-loempia. Verder niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
7 juni 2018

Top en heel lekker ?

Felix
25 maart 2018

Goed, lekker, snel, vriendelijk! Aanrader!