Beoordelingen van Warung Anisah Bussum

Recente recensies van Warung Anisah Bussum

5 sterren na 30 reviews

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van goede kwaliteit. Jammer dat de bestelking niet compleet was. Gehaktballetjes en ook de beloofde gratis mini loempia’s ontbraken. Wonen helaas te ver weg om terug te gaan. Volgende keer toch gewoon ter plekke bestellen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

kwalitatief goed en smaakvol. ik vond persoonlijk de porties vleesgerechten wat klein in vergelijk andere leveranciers . ook mistte ik de beloofde mini loempia,s

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks bevestiging van mijn bestelling en dat ik stipt op de afgesproken tijd voor de deur stond werd er niet open gedaan. Ik heb herhaaldelijk aangebeld en de deur geprobeerd. Ook telefonisch kontakt was niet mogelijk. Ik heb dus voor niets een eind gereden en mijn tijd verspild.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald gisteren (vrijdag 26/3. Maar u was dicht, wilt u mij deze terugbetalen aub. Hartelijke groet, Suzanne deiters

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld en betaald. Blijkt zaak gesoten Geen eten dus. Ik vind het een schandalige vertoning. Er had op de site een vermelding moeten staan,dat het bedrijf dicht is.Ook is er geen beantwoorder op de telefoon.welke uitleg geeft.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer eten gehaald bij warung Anisah. De mevrouw die ons hielp is super vriendelijk en denkt goed mee! Het eten is verrukkelijk! Dit wordt onze vaste spot :)

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond al klaar en het was heerlijk!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Jammer dat de beloofde gratis loempia' s er niet bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Wel prijzig.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij waren aan het oppassen bij mijn zoon en we bestelden voor het eerst bij Warung anisah en waren aangenaam verrast...wat hebben we heerlijk gegeten!! Mijn moeder was indonesisch en kon heerlijk koken. Maar dit was zeker net zo lekker . Ik zei daarna tegen mijn zoon....wanneer mogen we weer oppassen 😉 Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima, alleen heel weinig bami, nasi en rijst. De rest was voldoende.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de soto ajam wat tegenvallen,erg veel vocht.verder stond op de rekening 4 mini loempiaas gratis. Ik kreeg ze niet want dat gebeurde pas bij een bestelling van 12,50 euro.Dit bedrag kon ik niet op de site vinden.geheel teleurstellend

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

alhoewel de bestelling geaccepteerd was is er helaas niets mee gedaan 29 augustus zal ik zeker adequaat geholpen worden

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer slecht, er was niets klaar op de aangegeven besteltijd. Bar weinig voor het bedrag van 36,85 euro. De gratis kleine loempiaatjes zaten er niet bij. Het gaat mij absoluut niet om de hoeveelheid, het is het ( geheel ) en dan mag je voor zo'n bedrag toch wel iets verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Op zich goed, alleen jameer dat op de site staat dat zij thuiz bezorgen maar dit uiteindelijk niet dien. Lain kali lebih pedis, lebih enak!!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn man heeft lange tijd in Indonesië gewoond en is erg te spreken over de kwaliteit van deze zaak. Probeer ook de gemarineerde aubergine een keer!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima goed verzorgd alleen de gebakken banaan in een bakje dien ipv een zakje gaat kleven en aan het papier vastzitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer even heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Thuisgekomen van een weekje vakantie ...........de overheerlijke maaltijd van Warung Anisah heeft ons mede nog een fijne 2e kerstavond gegeven. Thanks ! we komen zeker in het nieuwe jaar weer langs

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Kom hier zeker een keer terug. Dank voor het heerlijke diner, we hebben er van genoten. ?

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak, niet te scherp. Afgehaald: 2x rames, voor 2 personen is 1 kleine en 1 grote voldoende. Lumpias gratis erbij, en stond keurig, warm, gereed. Vriendelijk personeel.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten snel klaar en een boel keuze. De Bali rundvlees is erg goed lekkere rijst erbij en groenten is prima. Aanrader

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek eten ; lekker makan. Prachtige kraakheldere zaak , mooie koelvitrines met aantrekkelijke gerechten. Daarnaast plezierige service, aanrader ! Neem wel contant geld mee als je in de zaak afrekend. Een aanrader !

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder smakelijk eten! En ook snel geleverd. Enige punt van kritiek is een wat afgekoelde kip-loempia. Verder niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top en heel lekker ?

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker, snel, vriendelijk! Aanrader!